Eski Hükümlü/TMY ve Engelli Sürekli İşçi Alımı Sözlü Sınav Sonuçları (25.03.2022)

•  25 Mart 2022 Cuma

Üniversitemizde 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi sürekli İşçi (4/D) kadrolarında görev yapmak üzere 23 Mart 2022 tarihinde yapılan sözlü sınav sonucunda belirlenen asıl ve yedek aday listeleri aşağıdaki bağlantı adreslerinde yer almaktadır.

Asıl listede olup sürekli İşçi kadrolarına atanmaya hak kazanan adayların http://www.gop.edu.tr adresinden ilanından itibaren aşağıdaki belirtilen tarihlerde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.
Asıl adaylar arşiv araştırmasının tamamlanması müteakip göreve başlatılacaktır.
Asıl olarak yerleşmeye hak kazananlardan süresi içerisinde başvuru yapmadığı takdirde yerine yedek olarak yerleşmeye hak kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

2. Sağlık Kurulu Raporu Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış (Tarım İşçisi İçin)
  3. Askerlik Durum Belgesi (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilecektir)

Evrak Teslim Tarihleri               : 25 - 31 Mart 2022 tarihleri arası.

Sözlü Sınav Sonuç Listeleri

Tarım İşçisi sınav sonuçları için tıklayınız
Engelli Büro Memuru (Lisans)  sınav sonuçları için tıklayınız
Engelli Büro Memuru (Önlisans)  sınav sonuçları için tıklayınız