SÖZLEŞMELİ PERSONEL YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI (2)

•  22 Temmuz 2020 Çarşamba

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) İLANI
YEDEK YERLEŞTİRME SONUÇLARI (2)

YEDEK YERLEŞTİRME LİSTESİ (2)

Sözleşmeli pozisyonlara yedek olarak yerleşmeye hak kazanan adayların http://www.gop.edu.tr adresinden ilanından itibaren aşağıdaki belirtilen tarihlerde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

İşlemlerin tamamlanması müteakip sözleşme imzalattırılacaktır.

2. Sağlık Kurulu Raporu (Üniversitemiz hastanesinden verilecek olup, adayın evrak teslim tarihleri  arasında sağlık kuruluna başvuru yapması yeterli olup takip eden günlerde sağlık raporunu teslim edecektir.)
  3. Fotoğraf (2 Adet)
  4. Askerlik Durum Belgesi (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilecektir)

Evrak Teslim Tarihleri               : 23 - 27 Temmuz 2020 tarihleri arası.

Bu tarihler arasında belge teslim etmeyip göreve başlamayacaklar aşağıdaki faks numarasına feragat dilekçesi göndermeleri halinde diğer yedeklerden çağırılacaktır.

Faks : 0 356 2521686

ÖNEMLİ NOT:

22/11/2010 tarihli ve 2010/1169 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar, 31/12/2010 tarih ve 27802 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, Ek 1. Maddesinin son fıkrasında yapılan değişiklik şu şekildedir.

(Ek:22/11/2010-2010/1169) Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.

BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ