Sürekli İşçi (4/D) Alımı Başvuru ve Kura Listeleri

•  1 Eylül 2020 Salı

24.08.2020 Tarihli Üniversitemiz Sürekli İşçi Alımı İlanına Başvuru Yapan ve Başvurusu Türkiye İş Kurumu Tarafından Kabul Edilen Adayların Dikkatine

• Üniversitemiz birimlerinde istihdam edilmek üzere 5 adet Temizlik Görevlisi, 5 adet Güvenlik Görevlisi (Erkek), 1 Adet Güvenlik Görevlisi (Kadın), 4 adet Beden İşçisi (Erkek), 3 adet Bulaşıkçı, 1 adet Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi (Erkek), 1 adet Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni(Erkek)olmak üzere toplam 20 adet sürekli işçi alınacaktır.
  • (24.08.2020-28.08.2020 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu(İŞ-KUR) aracılığı yayımlanan 20 adet sürekli işçi kadrolarına;

Güvenlik Görevlisi (Erkek) 224 kişi ve 1 öncelikli,

Güvenlik Görevlisi (Kadın) 92 kişi,

Temizlik Görevlisi 1676 kişi,

Beden İşçisi (Erkek)264 kişi,

Bulaşıkçı 52 kişi,

Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi (Erkek) 57 kişi,

Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni(Erkek)12 kişi olmak üzere toplamda 2378 kişi başvurmuştur.

Türkiye İş Kurumunun gönderdiği listeler baz alınmak sureti ile sözlü sınava katılmak üzere açık iş sayısının 4 katı asıl liste olarak noter kura çekimi ile belirlenecek olup, ayrıca kura ile aynı sayıda yedek adayın isimleri belirlenecektir. Noter huzurunda gerçekleştirilecek olan kura çekimi 14 Eylül 2020 tarihinde saat 09.00’da 15 Temmuz Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacaktır.

• Kura çekilişi web sayfamızdan ve kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayımlanacak olup, Covid-19 Pandemisi nedeniyle Üniversitemiz Yöneticileri ve görevlileri dışında izleyici kabul edilmeyecektir.
  • Noter huzurunda çekilecek kura ile sözlü sınava katılmaya hak kazananların isimleri sözlü sınavın yapılacağı yer, tarih ve saatleri ile birlikte Üniversitemiz https://www.gop.edu.tr olan resmi web sayfamızdan yayımlanacaktır.

İŞ-KUR tarafından Üniversitemize gönderilen başvuru listeleri

-Güvenlik Görevlisi (Erkek)

-Güvenlik Görevlisi (Kadın)

-Temizlik Görevlisi