Sürekli İşçi (Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni) Alımı Sözlü Sınav Sonucu

•  24 Eylül 2020 Perşembe

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
4/D (SÜREKLİ İŞÇİ) ALIMI
(Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni)
Sözlü Sınav Sonucu

Üniversitemizde 4857 sayılı İş Kanunu’na tabi Sürekli İşçi (4/D) pozisyonunda görev yapmak üzere 24 Eylül 2020 tarihinde yapılan sözlü sınav sonucu aşağıdaki bağlantı adresinde yer almaktadır.

Sürekli İşçi kadrosuna atanmaya hak kazanan aday http://www.gop.edu.tr adresinden ilanından itibaren aşağıdaki belirtilen tarihlerde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmesi gerekmektedir.

Belgelerin süresi içerisinde teslim edilmemesi halinde asıl aday bu hakkından vazgeçmiş sayılır.

İşlemlerin tamamlanması müteakip sözleşme imzalattırılacaktır.

2. Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış)
  3. Askerlik Durum Belgesi (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilecektir)

Evrak Teslim Tarihleri                        : 24 Eylül - 30 Eylül 2020 tarihleri arası.

Soğutma ve İklimlendirme Teknisyeni Sözlü Sınav Sonucu