2020-2 Sözleşmeli Personel Yerleştirme Sonuçları

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ
4/B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) İLANI
YERLEŞTİRME SONUÇLARI

Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde (Giderleri Özel Bütçeden Karşılanmak üzere) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2. maddenin (b) fıkrasına göre 03 Kasım 2020 tarih ve 31293 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan ilanın KPSS puan sırası ve genel nitelikler esas alınmak suretiyle başvuru şartlarını sağlayan ve değerlendirmeye alınan adayların yerleştirme sonuçları aşağıda yayımlanmıştır.

Sözleşmeli pozisyonlara yerleşmeye hak kazanan adayların http://www.gop.edu.tr adresinden ilanından itibaren aşağıdaki belirtilen tarihlerde gerekli belgeleri tamamlamak suretiyle Rektörlüğümüz Personel Daire Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Belgelerini süresi içerisinde teslim etmeyenler bu haklarından vazgeçmiş sayılırlar.

İşlemlerin tamamlanması müteakip sözleşme imzalattırılacaktır.

Asıl olarak yerleşmeye hak kazananlardan süresi içerisinde başvuru olmadığı takdirde yerine yedek olarak yerleşmeye hak kazananlardan sırası ile yerleştirme yapılacaktır.

2. Sağlık Kurulu Raporu (Üniversite hastaneleri veya tam teşekküllü devlet hastanelerinden alınmış)
  3. Fotoğraf (2 Adet)
  4. Askerlik Durum Belgesi (www.turkiye.gov.tr adresinden temin edilecektir)

Evrak Teslim Tarihleri               : 20 – 30 Kasım 2020 tarihleri arası.

ÖNEMLİ NOT:

22/11/2010 tarihli ve 2010/1169 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar, 31/12/2010 tarih ve 27802 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanmış olup, Ek 1. Maddesinin son fıkrasında yapılan değişiklik şu şekildedir.

(Ek:22/11/2010-2010/1169) Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.

H-1 Hemşire yerleştirme sonuçları için tıklayınız

H-2 Hemşire yerleştirme sonuçları için tıklayınız