TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
PERSONEL DAİRE BAŞKANLIĞI
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ana Sayfası Admin Giriş Sayfası Mail Kutusu Giriş Sayfası

Sürekli İşçi (4/D) Alımı Başvuru ve Kura Listeleri
10.Haz.2020 - 19.17.58
Duyuru:
Üniversitemiz Sürekli İşçi kadrolarına 3-8 Haziran 2020 tarihleri arası  Türkiye İş Kurumu aracılığıyla başvurusu alınan ve kuraya katılacak adaylar aşağıdaki listelerde yayımlanmıştır.

Aday Kura Numaraları listelerde belirtilmiş olup bu numara ile Noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Kadro sayısı kadar asıl ve yedek aday belirlenecektir.

Kura çekilişi web sayfamızdan ve kurumsal sosyal medya hesaplarımızdan canlı yayımlanacak olup, Covid-19 Pandemisi nedeniyle Üniversitemiz Yöneticileri ve görevliler dışında izleyici kabul edilmeyecektir.

* HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI(KADIN) LİSTESİ İÇİN Tıklayınız.
* TEMİZLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) LİSTESİ İÇİN Tıklayınız.
* HASTA VE YAŞLI BAKIM ELEMANI (ERKEK) LİSTESİ İÇİN Tıklayınız.
* TEMİZLİK GÖREVLİSİ (KADIN) LİSTESİ İÇİN Tıklayınız.
* GÜVENLİK GÖREVLİSİ (ERKEK) BAŞVURU LİSTESİ İÇİN Tıklayınız.
* GÜVENLİK GÖREVLİSİ (KADIN) LİSTESİ İÇİN Tıklayınız.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi
60150 Tokat / TÜRKIYE, Tel:+90 356 252 1616, Tasarım: Bilgi İşlem Daire Başkanlığı, 2013© Tüm Hakları Saklıdır.